Nokia ja David Bowie kimppaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran Britanniasta saamien tietojen mukaan suomalainen matkapuhelinvalmistaja Nokia on solminut yhteistyösopimuksen maineikkaan rocktähti David Bowien kanssa.

Bowie tulee jatkossa pönkittämään osaltaan Nokian uusia musiikkipuhelimia ja niihin liittyvää uutta musiikin latauspalvelua. David Bowie on mukana palvelun lanseeraamisessa ainakin tekemällä podcasteja, mutta ilmeisesti häntä ei nähdä mainoskampanjassa.

Nokia julkisti toissapäivänä kolme uutta Xpressmusic-puhelinmallia, joiden se toivoo pysyvän kilpailemaan iPodien ja muiden musiikkisoittimien kanssa. Hinnaltaan 200 – 250 euron puhelimiin mahtuu parhaimmillaan noin 150 musiikkikappaletta ulkoiselle muistikortille.

Uusista puhelimista toivotaan kilpailijaa Applen iPod-tuoteryhmälle. Nokian uudessa musiikkipalvelussa käyttäjä voi ladata ensin musiikin tietokoneelleen ja siitä puhelimeensa.