Supertähtien yllätyskeikka Lontoossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Jay-Z esiintyi eilen Lontoossa markkinoimassa hänen uutta Kingdom Come -albumiaan. Stara uutisoi jo aiemmin, että keikalla tulee vierailemaan myös Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin. Hän olikin mukana, mutta ”yllätykset” eivät loppuneet siihen.

Historian ensimmäisenä hiphop-artistina maineikkaassa Lontoon Royal Albert Hallissa esiintynyt Jay-Z sai yllättäen samalle lavalle esiintymään myös tyttöystävänsä Beyoncen, joka esitti hurmioituneelle yleisölle Crazy In Love ja Deja Vu -kappaleet.

Konsertin suurin yllätys tuli kuitenkin myöhemmin, kun Chris Martinin vaimo, supertähti-näyttelijä Gwyneth Paltrow nousi lavalle esiintymään ja juhlistamaan 34-vuotispäiväänsä. Syntymäpäiväsankari toimi taustalaulajana Song Cry -kappaleessa.

Supertähtien lisäksi Jay-Z:n taustalla kuultiin musisoimassa 25 henkinen sinfoniaorkesteri. Paikalle saapunut yleisö oli ainakin tyytyväinen saadessaan kunnolla vastinetta lipulleen.