U2 ja Green Day julkaisevat kimppabiisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilaisyhtye U2 ja amerikkalainen Green Day ovat työstäneet yhdessä uuden version The Skidsie -yhtyeen punk-klassikosta The Saints Are Coming. Kappale julkaistaan hyväntekeväisyyssinglenä Music Rising -järjestön kautta. Järjestön perustajiin kuuluu muiden muassa U2-yhtyeen The Edge.

Kyseinen järjestö, ja sitä kautta molemmat yhtyeet ja kyseisen singlen ostajat, auttavat hurrikaani Katrinan tuhosta kärsineitä ja tuhoutuneen New Orleansin alueella asuvia muusikoita esimerkiksi tarjoamalla heille uusia soittimia.

Kappale sai ensi-iltansa live-esityksenä uudelleen avatun New Orleansin Superdomen avajaisissa 25. syyskuuta. Singlen studioversion on tuottanut Rick Rubin ja se on äänitetty Lontoon legendaarisella Abbey Road studioilla. Kappale on digitaalisesti saatavilla 30. lokakuuta ja fyysisesti kaupoista ostettavissa 6. marrasskuuta vain yhden viikon ajan.