Hiphop-tähti Busta Rhymes keikalle Suomeen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi perjantaina nähtävä 50 Centin ja G-Unitin keikka Helsingissä saa Staran juuri saamien tietojen mukaan jatkoa 5. joulukuuta, kun hiphop-tähti Busta Rhymes saapuu keikalle Helsingin jäähalliin. Konsertin lipunmyynti alkaa tiistaina 7. marraskuuta.

Alallaan erittäin menestyneen Busta Rhymesin tuorein albumi The Big Bang julkaistiin viime kesänä kolmen vuoden levytystauon jälkeen. Uuden albumin henkisenä kummisetänä toimii hiphop–guru Dr. Dre, joka kiinnitti Busta Rhymesin johtamalleen Aftermath Entertainment -yhtiölle.

– Yhtäkkiä ihmiset kaduilla ja kuppiloissa alkoivat hehkuttaa, miten Busta on pitkän tauon jälkeen muka palannut takaisin kuvioihin. Kolmen vuoden levytystauko tai ei, niin ei Busta minun mielestäni ollut koskaan mihinkään hävinnytkään. Bustalla on se draivi, se jokin juttu, ja aina hän pyrkii panemaan parastaan. Jokainen, joka tuntee Bustan tietää, että Busta ”survoo” aina yhtä rankalla sykkeellä ja tuhdilla otteella, Dr. Dre hehkutti.

Bustan seitsemäs albumi The Big Bang on kerännyt mukaan myös nimekkäitä vierailijoita. Levyllä ovat äänessä tai tuotantopuolella muiden muassa Mary J. Blige, Lloyd Banks, DMX, Rah Digga, Papoose, Kelis, Missy Elliot, Raekwon, Marsha Ambrosius, Q-Tip, Floetry ja Black Eyed Peas -yhtyeen Will.i.Am.