Naomi Campbell pääsi kuin koira veräjästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Naomi Campbell on yllättäen selviytynyt pahoinpitelysyytöksistä ”kuin koira veräjästä”, koska syyttäjän mukaan näyttö pahoinpitelyistä ei riittänyt edes syytteen nostamiseen. Näin ollen koko asia kuivui kokoon jo ennen oikeuskäsittelyä, eikä Naomia todettu syylliseksi tai syyttömäksi.

Britannian syyttäjänviraston keskiviikkona antaman lausunnon mukaan 36-vuotias Naomi Campbell ei saa syytettä väitetystä pahoinpitelystä, johon hän mahdollisesti syyllistyi lokakuussa. Kuulustelujen ja todistusaineiston tarkastelun jälkeen viranomaisilla ei ollut tarpeeksi syytettä tukevaa materiaalia. Maasta jo poistuneen Campbellin ei uskottu myöskään palaavan Britanniaan oikeudenkäyntiä varten.

Campbellin kerrottiin lokakuussa hyökänneen terapeuttinsa kimppuun. Hänen taustajoukkonsa totesivat koko tapauksen olleen väärinkäsitys. Naomin itsensä mukaan hän on ahneiden ihmisten maalitauluna. Seuraavan kerran Naomi vastaa pahoinpitelysyytteisiin 16. tammikuuta Yhdysvalloissa.