Aleksi Ojala : Koditon mies

Singlet · Stara.fi

Aleksi Ojala julkaisi äskettäin hienon kakkoslevyn Koditon mies, jolta lohkaistaan nyt singlenä nimiraita Koditon mies. Levyltä löytyi hienoja raitoja, mutta tämä kappale ei kuitenkaan lukeudu albumin parhaimmistoon.

Kappaleen vokaalien metallinen perussoundi ei toimi, vaikka päälle kärrätään myös lämpimämpää laulutunnelmaa. Melankolisen kappaleen soundit ovat toki varsin toimivat, mutta itse kappale jää suorastaan tylsäksi täytekappaleeksi. Lyriikoiden anti ei sekään yllä paria pistettä paremmaksi.

Täytebiisit voivat sopia albumille vaikkapa tukemaan jollain tavalla kokonaisuutta, mutta itsenäisinä singlelohkaisuina ne eivät toimi. Näin käy tässäkin. Koditon mies jäänee ilman kotia myös radioiden soittolistoilla, mutta Aleksin samanniminen täyspitkä kannattaa käydä poistamassa levykaupan hyllyltä.

Pisteet 2/5