Britney Spears on salaisessa videossaan musta leski?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears kuvaa parhaillaan uutta Get Back -musiikkivideoaan Los Angelesissa. Kuvauspaikka on suljettu paparazzinpitäväksi, mutta paikan ulkopuolella päivystävät kuvaajat ovat saaneet muutamia mielenkiintoisia otoksia.

Kuvissa Britney Spears nähdään pukeutuneena mustaan suruasuun, joka on kuitenkin minipituinen. Lisäksi hänen päässään on nähty musta hattu, jossa on musta verkko kasvojen edessä. Kuvasarja viittaisi siihen, että supertähti esittäisi videossaan leskeä, ja että kyseessä olisi mahdollisesti jonkin asteinen kuitti ex-aviomies Kevin Federlinen suuntaan.

Totuus videon sisällöstä selviää ehkä vasta kun single julkaistaan, mutta kyseiset kuvat voi katsoa jo nyt tästä, tästä, tästä ja tästä.