Äänestä Spice Girls Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluutaan parhaillaan tekevä menestysyhtye Spice Girls tiedustelee nyt faneilta ehdotuksia keikkapaikoiksi. Varsinaisen kiertueen keikat on jo ilmeisesti lyöty pääosin lukkoon, mutta kalenterissa on vielä päiviä, joille yhtye nyt toivoo ehdotuksia.

Spice Girls -yhtyeen uran viimeinen keikka nähtiin Helsingissä toukokuussa 1998. Pian tämän jälkeen Geri Halliwell erosi yhtyeestä, eikä paluuta entiseen ollut. Siis ennen tätä kesää. Yhtyeellä lienee siis vahvoja muistoja Helsingin keikasta, ja kaupunki on heille varmasti tuttu. Nyt Spaissareiden suomalaiset fanit voivat äänestää yhtyettä keikalle esimerkiksi Helsinkiin.

Yhtyeen tähän mennessä vahvistetuista keikoista lähin nähdään Kölnissä 20. joulukuuta. Sitä ennen yhtyeellä on neljä vapaata päivää ja sen jälkeen kaksi. Mukaan mahtuisi siis hyvin myös esiintyminen Helsingissä. Nyt sinäkin voit toivoa yhtyettä keikalle tästä!

Huomaathan, että äänestys vaatii sähköpostiosoitteen ilmoittamisen ja suostumuksen yhtyeen mainospostin vastaanottoon.