Moby palaa uudella levyllä dancelinjalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin suurimpiin supertähtiin lukeutuva Moby julkaisee odotetun kuudennen studioalbuminsa keväällä. Last Night -niminen levy löytyy kauppojen hyllyiltä 2. huhtikuuta.

Moby on työstänyt uutta albumiaan kotistudiollaan New Yorkissa. Levyn on miksannut esimerkiksi Radiohead-yhtyeen kanssa aiemmin työskennellyt Dan Grech. Albumin ensimmäisenä singlenä lohkaistaan uudessa Cloverfield-elokuvassakin soiva Disco Lies.

Supertähti itse kertoo, että viimeaikaisten dj-keikkojensa ansiosta uusi levyn sisältää hänen viimeisimpiä levyjään enemmän dance-orientoitunutta materiaalia. Siten albumilta voidaan ehkäpä odottaa hieman samankaltaista materiaalia kuin hänen Everything Is Wrong läpimurtolevyllään vuonna 1995.

Uudella albumilla vierailee Grandmaster Caz, eli Grandmaster Casanova Fly, joka oli 70-luvun lopussa mukana kirjoittamassa maailmanhistorian tärkeimpiiin hiphop-kappaleisiin lukeutuvaa Rappers Delight -megahittiä. Kyseinen klassikko toi hiphop-musiikin ensimmäistä kertaa listoille vuonna 1979, ja vaikutti koko musiikkityylin läpimurtoon.