Apulannan Toni vierailee NRJ:n Aamupoikien biisissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radio NRJ:n Aamupojat Anssi Honkanen ja Renne Korppila julkaisevat uuden kappaleen joulukuun 1. päivä. Aamupoikien teos kantaa nimeä Pummi. Aamupoikien lisäksi biisillä kuullaan myös Apulannan Toni Wirtasta.

– On hienoa, että saimme yhden lahjakkaan kaljupään lisää joukkoomme. Aamupojille on ollut suuri kunnia työskennellä Apulannan nerokkaan keulamiehen kanssa, kertovat Radio NRJ:n Anssi ja Renne.

Aamupojat ovat kaiken kaikkiaan julkaisseet kolme omaa biisiä. Aamupoikien esikoinen Kesäpojat sai alkunsa vahingonlaukauksesta kesällä 2007. Viime jouluna ilmestynyt Heiluta sun joulukinkkua oli jo hartaasti toivottu ja odotettu.

Katu-uskottavaa kappaletta väsäsi Aamupoikien kanssa suomiräpguru Elastinen. Viime keväänä ilmestynyttä Beibi älä vonkaa -hittiä on kuunneltu netissä jo lähes satatuhatta kertaa. Luotettavien lähteiden mukaan kappaletta soitetaan edelleen maakuntien discoissa ja jopa Tallinnassa.

Uusi kappale Pummi soitetaan Aamupoikien ohjelmassa ensimmäisen kerran 1. joulukuuta kello 7:40. Myöhemmin ensi viikolla kappale ilmestyy myös nettiin. Kappaleen sanoitus pureutuu nuoren aikuisen finanssikriisiin henkilökohtaisella tasolla.