Lady GaGan rinta vilahti vahingossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä hetkellä suurta suosiota nauttiva poptähti Lady GaGa tunnetaan räväkkänä artistina, joka ei kavahda rohkeitakaan esiintymisasuja. Yleensä hänen yllään onkin nähty toinen toistaan paljastavampia vaateparsia.

Nyt Lady GaGa on kuitenkin vilauttanut rintaansa siinä mielessä yllättävässä tilanteessa, että hän vaikutti olevan varsin säädyllisesti pukeutunut nimikirjoitustilaisuuteensa. Jakkutakki ja rintaliivit tekivät kuitenkin tepposensa ja paljastivat hieman liikaa innokkaille nimikirjoituksen metsästäjille. Fanit olivat valppaina kameroiden kanssa ja ikuistivat tilanteen. Katso kuva tästä.

Varakkaasta perheestä tulevan tähden on viime aikoina veikattu hakevan vain huomiota paljastuksillaan muiden muassa huumeongelmastaan. Just Dance ja Poker Face -hittiensä voimin supertähdeksi nopeasti noussut Lady GaGa on joka tapauksessa tällä hetkellä yksi maailman puhutuimmista poppareista.