Lady GaGa sekoili festivaaleilla alastomana ja huumepäissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin ja tunnetuimpiin rockfestivaaleihin lukeutua Glastonbury Festival yllätti viime vuonna hankkimalla pääesiintyjäkseen hiphop-tähti Jay-Z:n. Päätös tuli tapahtumalle kalliiksi, mutta se ei järjestäjiä lannistanut, vaan tänäkin vuonna tapahtumassa nähdään yllätysnimiä.

Nyt poptähti Lady GaGa on nimittäin vihjannut olevansa mahdollisesti mukana esiintymässä ensi kesän Glastonburyn festivaaleilla. Räväkkä Just Dance ja Poker Face -hittien esittäjä on pestistään jo nyt innoissaan.

– Tuskin jaksan odottaa festivaalikauden alkamista. Erityisesti odotan mutaista Glastonburya. Rakastan kaikkea sitä. Soitin Yhdysvalloissa Lollapalooza-tapahtumassa jo ennen kuin kukaan edes tunsi minua artistina. Olin siellä ystävieni kanssa usein alastomana ja huumetripeillä, Lady GaGa paljasti Glastonwatch-julkaisun mukaan.

Glastonbury Festival järjestetään tänä vuonna 24. – 28. kesäkuuta. Tapahtuman pääesiintyjiksi on tähän mennessä vahvistettu muiden muassa Bruce Springsteen, Blur, Neil Young, Lily Allen, Franz Ferdinand ja Doves.