Lady Gaga antoi nimikirjoituksen jalkoväliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räväkkä amerikkalainen poptähti Lady Gaga tunnetaan pophittiensä lisäksi myös erikoisista esiintymisasuistaan. Parhaillaan Yhdysvaltojen singlelistan ykkösenä Poker Face -kappaleellaan komeileva poppari osaa yllättää myös nimikirjoitusten jakamisessa.

Nimikirjoitusten kirjoittaminen naisten rintoihin on nykyisin arkipäivää miespuolisille poptähdille, mutta nyt Lady Gaga on mennyt asteen pidemmälle. Hän on nimittäin antanut nimikirjoituksensa miespuolisen faninsa jalkoväliin.

Erikoinen tapaus sattui konsertin yhteydessä Kanadassa, kun nimikirjoitusta pyytänyt mies yllätti poptähden ottamalla esiin sukupuolielimensä ja pyytämällä laulajaa kirjoittamaan nimikirjoituksensa siihen.

– Minusta tuntuu hieman nololta kertoa tästä, mutta… Olin pitämässä fanitapaamista keikkapaikan takahuoneessa Kanadassa. Siinä oli ihan tarpeeksi tilaa kirjoittaa Lady Gaga. Nauroin niin, etten saanut edes hengitettyä. Ehkä nimmari on edelleen siellä. Se oli permanent-tussi, poppari kertoi Show Hype -julkaisun mukaan.