Johanna Tukiainen ja BB-Henna palaavat realitysarjaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tekstiviestijulkkis Johanna Tukiainen ja Big Brother -ohjelmasta tuttu Henna ”BB-Henna” Kalinainen palaavat televisioon. Molemmat blonditähdet ovat mukana uudessa realityohjelmassa, jonka kuvaukset aloitettiin viikko sitten.

Tekstaritytön elämästä kertovaa realitysarjaa ei kuitenkaan nähdä Mikkosten maailma -ohjelman tapaan ainakaan heti televisiossa, vaan sen esittäminen aloitetaan ensin vain verkossa. Asiasta ensimmäisenä kertoneen Seiskan mukaan jatkossa sarja on määrä saada kotikatsomoihin myös television välityksellä.

– Kyllä sopimus on allekirjoitettu. Tämä on pitkäaikainen haaveeni. En kuitenkaan voi vielä tässä vaiheessa paljastaa hankkeestä enempää, Johanna Tukiainen vahvisti tiedot Seiskalle.

Lehden saamien tietojen mukaan samassa sarjassa nähdään Tuksun lisäksi siis myös BB-Henna, joka on parhaillaan muuttamassa Tukiaisten kämppäkaveriksi.