Huh, mitkä kengät Lady Gaga – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Discotähti Lady Gaga on ehkäpä popmaailman tämän hetken näyttävin erikoisuudentavoittelija, joka saalistaa otsikoita erikoisilla vaateparsillaan ja vilautuksillaan. Parin hitin ihme on nyt esitellyt mielenkiintoisen kenkävalintansa.

Brittipoppari Mikan luona käväissyt Lady Gaga oli pukeutunut aurinkolasien ja mustan hatun lisäksi jonkinlaiseen PVC-viritelmään, joka muistutti lähinnä uima-asua. Jalassaan hänellä oli puolireiteen saakka ulottuneen beiget nahkakengät, joiden nauhat lähentelivät luultavasti maailmanennätystä.

Kenkien etu- ja takapuolella oli nimittäin nauhat, joiden sitomiseen menisi keneltä tahansa puoli työpäivää. Katso kuvat tästä. Äskettäin Lady Gaga kertoi vastaavansa nykyisin vain artistinimeensä, sillä hän ei halua ihmisten käyttävän oikeaa nimeään, joka on Stefani Joanne Angelina Germanotta.