Onko Lady Gaga muotiguru vai muotipommi? Katso ja päätä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on saanut urallaan kaksi ensimmäistä singleään listaykkösiksi ympäri maailmaa, joten musiikillinen menestys on osoitettu toteen. Aivan toinen asia on kuitenkin neitokaisen tyylitaju, josta ollaan maailmalla montaa mieltä.

Lady Gaga itse kertoo tuhlaavansa kaikki rahansa muotiin. Muotiakin on toki olemassa monenlaista, ja tämä poptähti on onnistunut valitsemaan yleensä ne kaikkein erikoisimmat ratkaisut. Nyt hänet on bongattu pukeutuneen valtavaan mustaan design-hattuun ja räväkkään kullanhohtoiseen hieman tuunattuun kellohameeseen.

Pikanttina lisänä hänellä oli sateenvarjo ja mustat nahkahansikkaat. Katso kuvat tästä. Mitä mieltä sinä olet viihdelehtien palstoja nykyisin lähes päivittäin täyttävän supertähden asuvalinnoista?