Lady Gagan keikka vahvistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänään lehtitiedoista, joiden mukaan poptähti Lady Gaga on tulossa Suomeen kesällä. Tänään keikka on myös vahvistettu. Neitokainen esiintyy tiistaina 28. heinäkuuta Helsingin Kulttuuritalolla.

Kahden ensimmäisen singlensä ja räväköiden live-esiintymistensä johdosta tähdeksi noussut Lady Gaga, eli oikealta nimeltään Stefani Joanne Angelina Germanotta, on valloittanut viihdelehdet lähes päivittäisellä uutistarjonnallaan.

Viime kesänä julkaistu Lady Gagan debyyttilevy The Fame nousi listaykköseksi monissa maissa ympäri maailman, ja sitä on myyty jo lähes puoli miljoonaa kappaletta. New Yorkissa syntynyt Lagy GaGa täytti maaliskuussa 23 vuotta. Hän on tullut musiikkinsa lisäksi erityisen tunnetuksi omintakeisesta pukeutumistyylistään ja rohkeista julkisuustempauksistaan. Gaga onkin epäilemättä yksi popmusiikin suurimmista valoläiskistä tällä hetkellä.