Lady Gaga kuukauden pakkolomalle – paloi loppuun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman supertähdeksi raketin lailla kahdella hitillään noussut Lady Gaga on viettänyt todella kiireisen puolivuotisen levynsä markkinoinnin ja keikkojen merkeissä. Nyt supertähti on kuitenkin palannut loppuun.

Lehtitietojen mukaan Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, pyörtyi kesken keikkansa Georgiassa. Nyt hänet on määrätty lääkäreiden ja levy-yhtiön toimesta kuukauden sairauslomalle burnoutin takia. Työnarkomaanina tunnettu poptähti on hoitanut omaa markkinointiaan pitkälti itse juhlimalla, matkustamalla ja esiintymällä päivittäin julkisesti, mikä kantaa nyt veronsa väsymyksenä, Daily Mail kertoi.

Levy-yhtiö ja managerit toivovat tähden saavan tauon aikana itsensä jälleen kokoon. Kaikki tulevan kuukauden keikat on nyt peruttu, sillä tähti tarvitsee aikaa palautumiseensa. Parhaillaan Yhdysvalloissa kiertueella oleva tähti on juhlinut rankasti koko kiertueen ajan, joten sairastumisen syy voi löytyä myös alkoholista.