Poliisi oli pidättää Lady Gagan liian rohkean asun takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga passitettiin juuri kuukauden pituiselle sairauslomalle burnoutin takia. Räväkkä laulaja käväisi viime viikolla tutustumisvierailulla Venäjällä, jossa hänen rohkeat asunsa kiinnostivat myös viranomaisia.

Viime sunnuntaina Lady Gaga kertoi Twitter-mikroblogissaan, että venäläiset poliisit yrittivät pidättää hänet liian paljastavan asunsa takia. Poliisit pysäyttivät tähden Moskovassa, kun hän oli menossa tutustumaan Saint Basilin katedraaliin.

Tilanne kuitenkin rauhoittui nopeasti ja Gaga pääsi jatkamaan matkaansa. Neitokainen on saanut aiemminkin esimerkiksi Yhdysvalloissa huomautuksia liian paljastavista asuista yleisillä paikoilla. Chicagossa hän sai huomautuksen käveltyään pelkissä hotpantseissa.