Biseksuaali Lady Gaga: ”Nimikirjoitus miehen elimeen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räväkkä poptähti Lady Gaga viihtyy klubeilla ja ravintoloissa myös muuten kuin esiintymistensä merkeissä. Klubeilla nimikirjoituksia tulee jaettua erikoisiin paikkoihin.

Taannoin uransa takia New Yorkista Los Angelesiin muuttanut poptähti kertoo New York Magazine -lehdessä avoimesti seksuaalisuudestaan. Biseksuaaliksi tunnustautuva laulaja kertoo myös omaavansa hyvän tunnemuistin ja saavansa sen avulla orgasmin jo pelkästään ajatuksen voimalla.

Lehti oli mukana kun Lady Gaga vieraili suositun KIIS-FM -radio-ohjelman haastattelussa. Toimittaja tiedusteli popparilta muiden muassa mikä oli erikoisin paikka, johon tähti on kirjoittanut nimikirjoituksensa. Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä: ”Penis, homoklubilla.”