Lady Gaga pukeutui kupliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga esiintyi eilen illalla New Yorkissa konsertissa, jonka katsomossa nähtiin nimekäs joukko alan supertähtiä. Myös itse Madonna saapui katsomaan millaisiin esiintymisasuihin Gaga keikalla sonnustautui.

Madonna saapui konserttiin yhdessä poikaystävänsä Jesusin sekä 14-vuotiaan Lourdes-tyttärensä ja tämän ystävän kanssa. Yleisöstä bongattiin myös muiden muassa poptähti Cindy Lauper. Lady Gaga ei pettänyt julkkisten odotuksia, sillä tähti marssi lavalle toinen toistaan erikoisimmissa asuissa.

Useita kertoja esiintymisasuaan konserttinsa aikana vaihtanut poppari esitteli tuttujen ja paljasta pintaa esittelevien asujensa lisäksi myös erikoisen kupla-asun, jossa hänet oli verhottu muovisiin läpinäkyviin kupliin. Katso kuvat tästä. Keikan jälkeen Lady Gaga suuntasi juhlimaan New Yorkin kuumimpiin lukeutuvalle Bungalow 8 -klubille. Käsipuolessaan hänellä oli tuore poikaystävä Speedy.