BB-Henna: ”Mikael sanoi minulle, ettei hän seurustele”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -realityohjelmasta tunnetuksi tullut BB-Henna Kalinainen on ohjelman päättymisen jälkeen ollut esillä muiden muassa senttihuutokaupallaan, jolla kerättiin rahaa rintasyöpäpotilaille.

BB-Henna on ollut otsikoissa myös jalkapalloilija Mikael Forsselliin liittyen. Häntä on tituleerattu Miklun salarakkaaksi, mutta neitokainen on itse tittelistä eri mieltä. Henna kommentoi asiaa Urheiluviikko-julkaisulle.

– Mielestäni salarakas ei ole oikea sana, sillä Mikael sanoi minulle, ettei hän seurustele. Tämä toinen tyttö taas ilmeisesti käsitti siten, että hän seurustelee Mikaelin kanssa. Mielestäni minä olin Mikaelin deitti, Henna kertoi.

Samassa haastattelussa Henna kommentoi myös suomalaisia urheilijoita. Esimerkiksi Jari Litmanen ja Sami Hyypiä eivät ole hänen makuunsa.