Mitä ihmettä sinulla on päässäsi Lady Gaga? Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on tullut tutuksi toinen toistaan erikoisemmista esiintymisasuistaan, mutta tuorein tempaus on selvästi erikoisin saavutus tähän mennessä. Tällä kertaa pelkkä vaatteilla shokeeraaminen ei nimittäin tähdelle riittänyt.

Suositussa Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa vieraana käväissyt 23-vuotias Lady Gaga oli pukeutunut haastattelua varten ehkä hieman keskimääräistä normaalimpaan farkkukankaiseen asuun, joka esitteli jälleen kerran hänen rintavakonsa. Kokonaisuuden kruunasi kuitenkin uskomaton viritelmä, jossa poptähden pään ympärillä pyöri sinne tänne useita metallisia renkaita.

DeGeneres ei kyennyt peittelemään erikoisen vekottimen aiheuttamaa ihmetystään. Tämänkaltainen hökötys päässään laulaja vaikutti olevan jonkinlainen universumin keskipiste, ja sehän tuoreelle poptähdelle varmasti sopii. Katso video tästä tai artikkelin alta.