Lady GaGa saa seinälleen suomalaista jalometallia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu amerikkalaispoppari Lady GaGa on myynyt Suomessa The Fame -debyyttialbumiaan kultalevyyn oikeuttavat 10.000 kappaletta.

Viime vuoden syyskuussa julkaistulta albumilta on julkaistu tähän mennessä kolme singleä, joista kaksi on ollut megahitiä. Tähden ensimmäiset singlet Just Dance ja Poker Face ovat komeilleet listojen kärjessä ympäri maailmaa jo kuukausien ajan.

Kolmannen singlen kanssa olikin sitten maailmalla hieman ongelmia, joten joissain maissa julkaistiin eri single kuin esimerkiksi Suomessa. The Fame -albumia on myyty tähän mennessä maailmalla jo yli 2,7 miljoonaa kappaletta.

23- vuotias Stefani Germanotta aloitti uransa biisintekijänä Interscope-yhtiöllä. Neito on tehtaillut hittejä muiden muassa The Pussycat Dollsille ja Britney Spearsille sekä keikkaillut tiskijukkana New Yorkin klubeilla. Ultracoolista tyylistään tunnettu Lady GaGa keskittyy tällä hetkellä musiikkiuran lisäksi oman vaatemalliston suunnitteluun ja keikkailuun.

Lady GaGa saapuu ensimmäiselle Suomen visiitilleen Helsingin Kulttuuritaloon 28. heinäkuuta.