Valitsitko liian kireät housut Lady GaGa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady GaGa myönsi muutama päivä sitten haastattelussa olevansa koukussa julkisuuteen ja totesi ettei voisi elää ilman sitä. Julkisuutta neitokainen hakee ja saakin esimerkiksi toinen toistaan rajummilla asuilla.

Aina kohupopparinkaan valinnat eivät osu kohdalleen. Eilen Lady GaGa nimittäin kuvattiin poistumassa konsertistaan Sydneyssä, Australissa. Laulajalla oli yllään jättikokoinen nahkatakki ja nahkalakki sekä jalassaan muutamaa numeroa liian tiukat housut. Ainakin supertähden ”kamelinvarpaasta” päätellen. Katso kuvat tästä.

Lady GaGa on parhaillaan kiertueella Australiassa, mutta kyseessä ei kuitenkaan ole hänen oma turneensa. Hän on nimittäin kengurumaassa Pussycat Dolls -tanssiryhmän lämmittelijän ominaisuudessa. Suunnitelmissa on toki myös oma kiertue.