Lady GaGan poikaystävät eivät halua ryhmäseksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti Lady GaGa on jo aiemmin astunut kaapista ja myöntänyt New York Magazinelle oikeiksi huhut, joiden mukaan hän on biseksuaali. Nyt hän on paljastanut, että hänen seksuaalisuutensa on miehille ongelma.

Huomenna kauppoihin Yhdysvalloissa ilmestyvän Rolling Stone -lehden kannessa lähes alastomana poseeraava 23-vuotias supertähti on ihmeissään siitä, etteivät hänen poikaystävänsä ole lämmenneet ajatukselle harrastaa ryhmäseksiä kahden naisen kanssa.

– Tieto siitä, että pidän myös naisista tuntuu heidän mielestään uhkaavalta. Se saa heidät tuntemaan olonsa epämukavaksi, Lady Gaga ihmettelee haastattelussa.

Miesten yllättävän reaktion takia supertähti ei ole päässyt harrastamaan myöskään seksiä naisen ja miehen kanssa samanaikaisesti. Lady GaGa, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, toteaa kuitenkin ettei hän ole koskaan ollut rakastunut naiseen. Hän tuntee vain fyysistä vetovoimaa samaa sukupuolta oleviin kaunottariin.