Lady GaGa pukeutui kerrankin normaalisti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady GaGa pukeutuu yleensä toinen toistaan ihmeellisimpiin viritelmiin esiintyessään julkisilla paikoilla. Siten hänen kohahduttavat asunsa ovat kärsineet jo huomattavaa inflaatiota, eivätkä ne kiinnosta enää kovinkaan monia.

Nyt Lady GaGa on kuitenkin yllättänyt Australian kiertueellaan asulla, joka olikin tavallista tavanomaisempi pikkumusta ilman mitään erikoisia viritelmiä. Myös pikkumustan pituus yllätti, sillä normaalisti popparilla on yllään vain vesirajaan ulottuvia asusteita. Katso kuva tästä.

Ilman kohua tämäkään asu ei kuitenkaan jäänyt, sillä tarkemmassa katselussa hivenen läpinäkyvän mekon sisältä näkyvät tähden rintoja peittävät teippiruksit. Lady GaGa on parhaillaan Australiassa Pussycat Dolls -tanssiryhmän lämmittelyartistina, vaikka hän onkin ollut myös Australiassa selvästi suositumpi kuin pussycatit.