BB-Henna Kalinainen uusissa seksikkäissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tunnetuksi tullut kohujulkkis Henna Kalinainen, eli tutummin BB-Henna, seurustelee nykyisin onnellisesti entisen kilpakumppaninsa BB-Antin kanssa.

Vähissä vaatteissa ja alastomanakin lehtien palstoilla aiemmin poseerannut Henna Kalinainen on nyt hankkinut itsestään uusia näyttäviä valokuvia, joissa neitokainen poseeraa tuttuun tapaansa seksiä tihkuen. Katso kuvat artikkelin alta.

Erityisesti Hennan paljon puhuttu rintavarustus on nyt nostettu kuvissa lähes pääosaan. Uusista kuvista kaksi on kuvattu studiossa ja yhdessä kuvassa Henna poseeraa kesäiseen tyyliin niityllä. Uudet otokset ovat Petri Mastin ja Jari Tolvasen käsialaa.

Henna Kalinainen BB-HennaKuva: Jari Tolvanen

Henna Kalinainen BB-HennaKuva: Petri Mast

Henna Kalinainen BB-HennaKuva: Jari Tolvanen