Lady GaGa kuherteli poikaystävänsä kanssa rantakivillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Lady GaGa on yleensä nähty lehtikuvissa vain viimeisen päälle pyntättynä ja yllään mitä erikoisempia viritelmiä ja asuja. Viime viikolla poptähti, oikealta nimeltään Stefani Joanne Angelina Germanotta, kuitenkin kuvattiin varsin arkisissa tamineissa Havajilla yhdessä poikaystävänsä Speedyn kanssa.

Pariskunta oli levittänyt pyyhkeensä tummille rantakiville ja vietti romanttista iltapäivää muiden muassa kielisuudelmien ja hieronnan parissa. Poikaystävä oli pukeutunut t-paitaan ja shortseihin, kun Lady GaGalla oli yllään vain musta t-paita ja bikinien musta alaosa. Mistään ei huomannut, että kyseessä oli yksi tämän hetken seuratuimmista poptähdistä. Katso kuvat tästä.

Tämän jälkeen nuoripari siirtyi katselemaan maisemia läheiselle aidalle, jonka päälle Speedy istutti laulajan. Äskettäin parin huhuttiin jo eronneen, mutta näiden kuvien perusteella eroväitteet ovat tällä kertaa potaskaa. Pariskunta tapasi GaGan uuden LoveGame -musiikkivideon kuvauksissa.