BB-Henna Johanna Tukiaisen tilalle juhannuskeikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Säätäminen RMJ Party Camp -tapahtuman julkkisesiintyjästä jatkuu edelleen. Aiemmin Johanna Tukiainen ilmoitti esittävänsä tapahtumassa ensimmäisen kerran uuden Lööppijulkkis-debyyttisinglensä, mutta hän kuitenkin perui keikan.

Peruuntumisen syynä oli, että Tuksun esiintyminen oli ”myyty” tapahtumaan ilmaiseksi, mutta Tukiainen olisi halunnut keikasta vähintään 5.000 euron rahapalkkion. Myöhemmin tapahtuman järjestäjä korotti tarjottua palkkiota yhteen euroon, mutta sekään ei Tukiaiselle riittänyt.

MTV3:n Viihdeuutisten mukaan Tukiaisen tilalle tapahtumaan on nyt kiinnitetty Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tutuksi tullut Henna Kalinainen, eli BB-Henna. Julkaisun mukaan Henna ei kuitenkaan esittele laulunlahjojaan, vaan muita avujaan osallistumalla Miss Märkä t-paita -kilpailuun.