Lady GaGa hurjissa ”pelastusliiveissä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toinen toistaan hurjemmissa asuissa julkisuudessa esiintynyt poptähti Lady GaGa on viime aikoina pukeutunut hieman normaalimmin, sillä hän on viettänyt esimerkiksi kuherruslomaa ”taviksena” Havaijilla poikaystävänsä Speedyn kanssa.

Nyt Lady GaGa, eli Stefani Joanne Angelina Germanotta, on jälleen oma itsensä, sillä hän on viilettänyt Toronton kaduilla mitä ihmeellisimmissä asuissa. Much Music -televisiokanavan gaalailtaan Kanadassa osallistuneen supertähden retro-futuristisia asukokonaisuuksia voisi hyvällä syyllä kutsua tulevaisuuden avaruusajan pelastusasuiksi. Katso kuvat tästä.

Pysyäkseen saman aiheen tiimoilta otsikoissa poptähden on ylitettävä itsensä kerta toisensa jälkeen, eli kehiteltävä alituiseen toinen toisaan shokeeraavampia asuja. Tällä kertaa vuorossa olivat esimerkiksi pinkki pelastusliivien ja uimapuvun yhdistelmä sekä hopeinen luomus, jonka kaulalla oli suuri samanvärinen rengas.