Lady GaGan rinnat säteilivät kirjaimellisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Torontossa, Kanadassa, järjestetyssä Much Music Awards -tapahtumassa esiintynyt Lady GaGa yllätti jälleen esiintymisasullaan. Gaalaillan tähtiesiintyjä nimittäin kirjaimellisesti säteili lavalla.

Tällä kertaa kyse ei kuitenkaan ollut enää pelkästä asusta, vaan nyt mukaan oli saatu jo pientä pyrotekniikkaakin soihtujen muodossa. GaGan molempiin rintoihin oli nimittäin kiinnitetty pienet soihdut, jollaisia nähdään normaalisti lähinnä ravintoloiden jäätelöannoksissa ja drinkeissä. Katso kuvat tästä.

Soihtuja voi toki käyttää näinkin luovalla tavalla esiintymisasua säkenöittämään. Lady GaGa palkittiin samaisessa palkintogaalassa parhaasta ulkomaisesta musiikkivideosta, joka oli Poker Face. Gaalassa hän sai kunnian esittää sekä kyseisen voittokappaleensa että uuden singlensä Love Game.