Pettyneet fanit buuasivat: Lady GaGa ei ilmestynyt keikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Lady GaGa on aiheuttanut pahaa mieltä brittiläisille faneilleen jättämällä yllättäen keikan väliin. Hänen oli määrä nousta lavalle lauantai-iltana Manchesterissa Take That -yhtyeen lämmittelijänä.

Poikabändin Circus-nimisen kiertueen stadionkeikkaa oli saapunut katsomaan peräti 50.000 katsojaa, joista osa oli saapunut paikalle katsomaan Take Thatin sijaan Lady GaGaa. Valtava yleisömeri alkoi buuata äänekkäästi, kun GaGan peruuntumisesta ilmoitettiin.

Lady GaGan sijaan Take That -yhtyettä sai tällä kertaa lämmitellä ainoastaan kakkoslämppäri Gary Go. Perjantaina Lady GaGa esiintyi jättimäisillä Glastonburyn festivaaleilla Somersetissä. Manchesterin keikan peruuntumisen syy ei ole tiedossa.