Lady GaGa teki taas ”muodin” pohjat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahden hitin voimin maailmanlaajuiseksi supertähdeksi raketin lailla noussut amerikkalainen Lady GaGa nähdään nykyisin otsikoissa lähinnä vain erikoisten esiintymisasujensa merkeissä.

Viihdelehtien sivuilla pysyäkseen hänen tulee kuitenkin ylittää – tai alittaa – aikaisemmat saavutuksensa kerta toisensa jälkeen. Nyt tähän onkin selvää yritystä, sillä Lady GaGa on esiintynyt jälleen julkisesti vähintäänkin mielenkiintoisessa asussa. Laulajan varsinainen asu oli toki suhteellisen normaali, mutta kuvien perusteella hänellä on päässään jättimäinen nappi. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Lady GaGa, oikealta nimeltään Stefani Joanne Angelina Germanotta, vaikuttaa kuvien perusteella olevan itsekin hieman hämillään erikoisesta ”hatustaan”, joka roikkuu suurimman osan aikaa kaiken lisäksi hänen silmillään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat