Lady Gaga Staralle: ”Olen valhetta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken seuratuimpiin supertähtiin lukeutuva amerikkalainen laulaja Lady Gaga on oikealta nimeltään Stefani Germanotta, mutta sitä nimeä hän ei halua kuulla. Viihdelehti Stara tapasi hänet Lontoossa.

Täydellisesti alter egolleen elävä Lady Gaga on kehittänyt itsestään glamouria tihkuvan tuotteen, jonka hän toivoisi muuttuvan joskus todeksi. Poptähti vastaa itse kaikesta hänen liittyvästä. Hän ohjaa omat show’nsa, suunnittelee lavasteensa, valitsee esiintymisasunsa ja kirjoittaa kappaleensa.

Hän ei ikinä suostu laulajamaan taustanauhan kanssa. Väitteet levy-yhtiön suunnittelemasta tuotteesta ovat nekin täysin perättömiä. Germanotta elää hahmonsa elämää ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden.

– En halua jumiutua todellisuuteen. Ihmiset väittävät, että Lady Gaga on valhetta ja he ovat oikeassa. Minä olen valhetta. Uhraudun kuitenkin joka päivä tehdäkseni siitä totta. Se on visioni ja unelmani, ja valhe jota kerron. Lopulta se muuttuu todeksi, Germanotta kertoi Staralle.

Lue haastattelu kokonaisuudessaan tästä tai ensi viikolla ilmestyvästä seuraavasta Stara-aikakauslehdestä.