Lady Gaga sai sittenkin kenkää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla, että poptähti Lady Gagan ja hänen poikaystävänsä Speedyn suhde on päättynyt. Tuolloin viihdelehdissä luultiin, että supertähti olisi päättänyt suhteen, mutta tuoreimpien tietojen mukaan näin ei käynytkään. Hänet nimittäin jätettiin.

Keskiviikkona päättynyt kolmen kuukauden suhde päättyi nopeasti sen jälkeen, kun Speedy oli nähnyt The Sun -lehden julkaiseman valokuvan, jossa hänen popparityttöystävänsä suuteli toista miestä.

Eron syystä uutisoinut E! Online kertoi, että Gaga ikuistettiin Lontoon Sohon alueella sijaitsevassa Balans-ravintolassa Brixton Academyn konserttinsa jatkoilla. Parinkymmenen ihmisen seurueeseen kuului myös mies, jonka kanssa poptähdellä näytti olevan tavallista lämpimämmät välit. Tyttöystävän pettäminen oli Speedylle liikaa.

– Hän oli pettynyt, mutta hän ei pidä pettäjistä. Hänelle oli jo tarpeeksi vaikeaa olla kaukosuhteessa, mutta sitten esiin tämä tuli ja se oli hänelle liikaa, lähde kertoi E! Onlinelle.

Mystinen poikaystävä Speedy on pysynyt tuntemattomana, mutta tuoreimpien tietojen mukaan hän on 31-vuotias yrittäjä. Hän oli mukana Lady Gagan Love Game -musiikkivideon kuvauksissa, jossa pariskunta tapasi ja alkoi pian seurustella. Vielä viime kuussa pariskunta kuvattiin kuhertelemassa Havaijilla.