Lady Gagan käskettiin peittää paljaat kurvinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on ollut viime aikoina otsikoissa musiikkinsa sijaan pääasiassa paljasteluidensa ja rakkauselämänsä merkeissä. Keikoillaan takapuoltaan ja rintojaan paljastelleen popparin on nyt kuitenkin käsketty pukeutua televisioesiintymistä varten.

Käskyn esitti Britannian aamutelevision johto, joka ei halunnut näyttää puolialastonta laulajaa miljoonille aamuteetään ryystäville brittikatsojille. Lady Gaga vieraili ohjelmassa torstaina ja esitti uuden Paparazzi-singlensä. Paljastelusta huolestunut televisioväki pyysi laulajaa pitämään vaatteet yllään ja amerikkalaistähti suostui.

– Onneksi hän suostui pyyntöön. Koko kansakunta olisi tukehtunut muroihinsa, jos hän olisi esiintynyt ohjelmassa tavallisessa esiintymisasussaan, lähde kertoi Daily Mail -lehdelle.

Alunperin Lady Gagan uudeksi singleksi valittiin Love Game, mutta se hyllytettiin Australiassa liian alatyylisten sanoitustensa takia. Levy-yhtiö teki tuolloin päätöksen hyllyttää single myös Britanniassa. Tilalle valittiin Paparazzi-kappale, josta on sittemmin muodostunut jonkinasteinen hitti.