Minne hippityttö Lady Gaga jätti rintaliivinsä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rohkealla vaatetuksellaan usein viihdelehtien palstoilla paistatteleva Lady Gaga on jälleen nähty paljastavassa asussa. Amerikkalainen poptähti bongattiin tällä kertaa Lontoossa kolmessa eri asukokonaisuudessa.

Poppari käväisi illastamassa Lontoon Sohon alueella sijaitsevassa Balans-ravintolassa, jossa hänellä oli yllään musta iltapuku, jota ympäröivät erikoiset kudotut ”nauhat”. Päässään hänellä oli lisäksi pitsiverhoillut mustat pupunkorvat. Katso kuva tästä.

Toiset kuvat ovat peräisin Lady Gagan keikkapaikalta, jonka backstage-alueella innokkaat fanit pääsivät poseeraamaan yhteiskuvissa räväkän idolinsa kanssa. Kuvissa laulajatähdellä on yllään musta-pinkki satiininen avonainen paita, jonka alle ei välttämättä kuulu paitaa tai rintaliivejä, mutta tässä tapauksessa sellainen olisi voinut olla kuitenkin paikallaan. Katso kuvat tästä: Kuva 1, kuva 2 ja kuva 3.

Lisäksi hänet bongattiin päivällä myös näyttävässä ”Flower Power” -tyylisessä hippityttöasussa. Harmaata mekkoa koristivat lukuisat vaaleanpunaiset kukat ja jalassaan hänellä oli räikeänpunaiset kengät sekä päässään olkihattu ja silmillään pinkit pyöreät lasit. Peace.