Lady Gaga tarjosi koko baarille kierroksen – miten käy Suomessa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Euroopan kiertueellaan oleva poptähti Lady Gaga saapuu ensi tiistaina konsertoimaan Suomeen. Eilen supertähti oli Amsterdamissa, jossa hän uskaltautui viettämään vapaa-aikaansa myös kaupungilla. Innokkaat fanit bongasivatkin hänet nopeasti paikallisesta baarista.

Iltapäivällä ravintolaan drinkille pysähtynyt laulaja kiinnitti paljon huomiota, mutta varsinainen yllätys seurasi vasta kun hänen fanejaan alkoi tulvia baariin. Hän ei nimittäin suunnannut monien muiden julkkisten tapaan baarin takaovelle ja siitä ulos, vaan yllätti fanit tarjoamalla koko ravintolalle kierroksen olutta, Perez Hilton kertoi.

Uutisoimme aiemmin tänään kuinka Lady Gaga vieraili toissapäivänä saksalaisen televisiokanavan haastattelussa sammakko-pehmoleluista tehdyssä asussa. Hän kertoi haastattelussa pukeutuvansa ystäviensä kanssa usein tuolla tavalla, koska se on inspiroivaa ja koska hänen koko elämänsä on taidetta ja yhtä esitystä.