BB-Henna Kalinainen ja aikakauslehti ilmiriidoissa: ”En suostunut paloiteltavaksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brotherista tuttu Henna Kalinainen, eli BB-Henna, on ajautunut ilmiriitaan Hymy-aikakauslehden kanssa. Julkkisnaisen oli määrä kirjoittaa blogia lehden verkkosivustolle, mutta yhteistyö loppui monenlaisiin erimielisyyksiin.

– Hymy muutteli mielensä mukaan tietenkin otsikoita ja lauseita eikä useista pyynnöistä huolimatta halunnut laittaa minusta edustavaa kuvaa blogia johdattelemaan, Henna kirjoittaa omassa blogissaan.

Henna epäilee riidan alkaneen siitä kun hän ei suostunut lehden maksamaan leukaleikkaukseen.

– Ei vissiin ollut jäänyt hampaankoloon mitään, kun en suostunut paloiteltavaksi, että pääsisin ihka uusiin ja ihaniin Hymyn kuviin sitten poseeramaan. Eihän niitä kiinnosta vaikka leikkaus olisi ollut täysi fiasko. mitä rumempi lopputulos sitä enemmän rahaa.. yksi naama sinne tänne. Rahasta tässä kaikessa on kysymys, Henna sivaltaa.

Aiemmin myös Johanna Tukiainen kirjoitti lehden verkkosivuille blogia, mutta sekin yhteistyö loppui lyhyeen. BB-Henna pohtii kirjoituksessaan myös Tukiaisen tapausta.

– Johanna Tukiainen kirjoitti minua ennen Hymyyn ja hänellä oli samanlainen sopimus kuin minulla paitsi ei kolmen kuukauden kirjoituskieltoa sopimuksen purkautumisen jälkeen muualle, mikä minun sopimuksessani oli Johannan käytöksen takia. Saatuaan Seiskan tarjouksen, Johanna siirtyi Seiskaan bloggaamaan ja ilmoitti vaan Hymylle, että sai paremman tarjouksen.