Lady Gaga aloitti reilusti myöhässä – sai valtaisat suosionosoitukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman tämän hetken suurimpiin tähtiin lukeutuva Lady Gaga on juuri aloittanut esiintymisensä Helsingin Kulttuuritalossa. Loppuunmyytyä keikkaa on saapunut Staran saamien tietojen mukaan katsomaan yli 1.700 ihmistä.

Odotettu konsertti alkoi yli puoli tuntia myöhässä, mutta Lady Gagan ilmestyminen suomalaiselle konserttilavalle oli yleisön mielestä valtaisan huutomyrskyn ja kirkumisen arvoinen suoritus. Konsertin aluksi nähtiin lyhyt videoesitys, jonka aikana Lady Gaga sujahti yleisön näkemättä pieneen laatikkoon, josta hän pomppasi esiin videon jälkeen. Supertähden ensimmäisenä esiintymisasuna oli monista lehtikuvistakin tuttu peilipallo-asu.

Ensimmäisenä kappaleena kuultiin tähden kolmas singlelohkaisu Paparazzi, joka sai pian seuraa kolmanneksi singleksi alunperin aiotusta Love Game -kappaleesta. Stara tiedusteli ennen keikan alkamista yleisöltä heidän Lady Gaga -suosikkikappaleitaan, jotka olivat – yllätys yllätys – megahitit Just Dance ja erityisesti Poker Face. Myös Paparazzi sai tosin osansa suosiosta. Ennen Helsingin keikkaa Lady Gaga on viime päivinä esiintynyt Amsterdamissa, Hampurissa ja Ibizalla, jossa hän tuli vilauttaneeksi hieman liikaa rintavarustustaan.

Aiemmin tänään Lady Gaga vieraili Helsingin keskustassa sijaitsevalla studiolla, jossa hän työsti huhujen mukaan uutta materiaaliaan. Lady Gaga vahvisti studiovierailun iltapäivällä myös itse Twitter-blogissaan. Samalla hän kertoi odottavansa kovasti illan konserttia, joka on siis juuri alkanut.