Lady Gaga suomalaisyleisölle: ”Asuni on tehty kondomeista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana Helsingin Kulttuuritalolla esiintynyt popmusiikin supertähti Lady Gaga sai yleisön hurmioon jättihiteillään, lämminhenkisillä spiikeillään sekä rohkeilla ja paljastavilla esiintymisasuillaan.

Illan odotetuin kappale oli neitokaisen suurin hitti Poker Face, josta kuultiin upea täysakustinen pianoversio, jossa laulu tuli niin ikään ainoastaan livenä. Kappaletta villisti versioidessaan Gaga laulatti samalla myös täyttä salillista fanejaan.

Hopeiseen ”pallojen ympäröimään uima-asuun” pukeutunut supertähti sai yleisön mukaansa kappaleeseen kiitettävästi, mutta monet odottivat kuulevansa myös jättihitin tanssiversion. Lopulta sekin saatiin ja yleisö villiintyi täysin. Poppari äityi myös vitsailemaan kyseisestä asustaan.

– Uskokaa tai älkää, mutta tämä asu on tehty kondomeista. Jotta saisin tämän asun pois, ne pitää…. ne pitää… Joskus kun soitan, tämä asu on hieman vaikea. Minä uskon kuitenkin showbisnekseen ja vi**t niistä jotka eivät usko! Lady Gaga totesi.