Stara Jetset -bileet, Tammerfest 9.7.2009

Galleria · Stara.fi

Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest piti tänä vuonna sisällään myös viihdelehti Staran järjestämän Jetset-tapahtuman. Torstaina 9. heinäkuuta soittoruokala Sahassa järjestettyjen bileiden kuvagalleria on viimein julkaistu.

Illan pääesiintyjänä nähtiin kesän kohutuin kotimainen artisti Johanna Tukiainen. Yleisön joukossa juhli lisäksi muiden festarivieraiden joukossa myös kattava otos kotimaisia televisiojulkkiksia ja artisteja. Katso kuvat artikkelin alta.

Kuvagalleriassa ovat mukana muiden muassa Johanna Tukiainen, BB-Niko Saarinen, BB-Henna Kalinainen, BB-Antti Kurhinen, BB-Risto Kuoppala, Teuvo Loman ja Niko Helenius, muotibloggaaja Vesa Silver, BB-Antti Asikainen ja hänen tyttöystävänsä BB-Tuuli Vuokola sekä paljon muita tuttuja kasvoja ja festarivieraita.