Hui, Lady Gaga on kuin alaston riikinkukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa kuluvan viikon tiistaina konsertoinut poptähti Lady Gaga ei onnistunut kohahduttamaan Helsingissä niin, että kansainvälinen uutiskynnys olisi ylittynyt. Tällä hetkellä Tanskassa keikkaileva tähti on nyt kuitenkin noteerattu maailmalla hänen Kööpenhaminassa pitämänsä asun merkeissä.

Tuoreiden kuvien mukaan ihonvärisen bodyyn, valkoiseen jakkutakkiin ja suureen platinanvalkoiseen peruukkiin sonnustautunut poppari oli laittanut päähänsä massiivisen laitoksen, joka teki laulajasta lähinnä riikinkukon näköisen ilmestyksen. Katso kuvat tästä.

Bodynsä takia nopeasti vilkaistuna laulaja näyttää olevan lisäksi alastomana jakkutakkinsa alla. Onneksi näin ei kuitenkaan ollut. Tälläkin kertaa Lady Gaga sai asustaan viihdesivustoilla lähinnä pyyhkeitä, mutta hän onkin itse useaan kertaan todennut elämänsä olevan 24 tuntia vuorokaudessa yhtä performanssia. Katso Lady Gagan Suomen konsertin kuvasaldoa tästä.