Murtunut Lady Gaga: ”Sydämeni vuotaa verta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin tällä viikolla esiintymässä piipahtanut poptähti Lady Gaga on nyt kertonut lehtihaastattelussa, että ei välttämättä olisi halunnut tähdeksi, jos olisi tiennyt sen varjopuolista.

Pari kuukautta sitten ensimmäisen kerran poikaystävästään Speedystä eronnut suosikkilaulaja otti eron omien sanojensa mukaan raskaasti. Suhteen elvyttäminen ei onnistunut ja nyt pari on lopullisesti eronnut.

– Tiedätkö miltä tuntuu kun sydämesi on niin särkynyt, että voit tuntea sen vuotavan verta? Siltä minusta tuntuu juuri nyt. Olen jälleen sinkku ja tottapuhuen olen päättänyt elää pitkään ilman poikaystävää, Lady Gaga kertoi News Of The World -lehden mukaan.

– Jos joku olisi kertonut urani alussa mitä menestys tuo tullessaan. olisin miettinyt valintojani kahdesti. Nyt minun pitää valita rakkauden ja kuuluisuuden väliltä. Niitä molempia ei voi saada yhdessä.

Viihdelehti Stara tapasi Lady Gagan kesäkuussa Lontoossa. Lue haastattelu tästä.