Heather Graham seksikkäänä pikkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutta nousua parhaillaan Hollywoodin kuumimpaan kärkikaartiin tekevä näyttelijäkaunotar Heather Graham tähdittää parhaillaan Suomenkin valkokankailla nähtävää The Hangover -komediaa.

Eroottista tanssijaa uudessa elokuvassaan näyttelevä Heather Graham on nyt poseerannut vuorostaan Barcelonassa järjestetyssä ensi-illassa. Kaunotar keikisteli julkkisjuhlien punaisella matolla lyhyessä helmenvalkoisessa mekossa ja käänsi takuuvarmasti katseet itseensä. Katso kuvat tästä. Tuoreiden valokuvien perusteella ei heti uskoisi, että näyttelijätär täyttää pian 40-vuotta.

39-vuotias Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muiden muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. Hänen ensimmäinen oikea elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Student Exchange -leffassa. Varsinaisia menestysrooleja hänen kohdalleen ei ole vielä sattunut, mutta Graham on tehnyt vahvaa uraa sivuosien tähtenä. Tänä vuonna hän tähdittää kolmea elokuvaa; Boogie Woogie, ExTerminators ja The Hangover.