Lady Gaga alastomana luurangon kanssa! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hermafrodiitti-kohun keskellä viime päivinä tuppisuuna paistatellut poptähti Lady Gaga on jälleen riisunut vaatteensa julkisesti. Tällä kertaa suosikkipoppari nakuilee OUT-lehden sivuilla haastattelunsa yhteydessä julkaistuissa kuvissa.

Rohkeiden kuvien teema on lainattu muiden muassa 50-luvun kauhuelokuvista ja höystetty ripauksella Addams Familyn tunnelmaa. Lady Gaga poseeraa eräässä kuvassa esimerkiksi täysin alastomana hattupäisen luurangon kanssa. Laulajalla on yllään ainoastaan maihinnousukengät. Lehden kannessakin tähti nähdään alastomana ”verta” suupielissään. Katso kuvat tästä.

Musiikkinsa ohella juuri rohkeilla poseerauksillaan tunnetuksi tullut Lady Gaga on paljastanut lehtien sivuilla jo kaiken paitsi jalkovälinsä. Tähän saakka hän on joutunut poseeraamaan kerta kerralta rohkeammin ylittääkseen edelliset otsikot, mutta pian jäljellä on vain yksi paljastettava ruumiinosa. Tai viime päivien kohuväitteiden mukaan ehkä kaksi, sillä hurjimpien huhujen mukaan popparilla on sekä miehen että naisen sukupuolielimet.