Lady Gagaa kehotettiin pitämään vaatteet yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin äskettäin esiintynyt Lady Gaga on parhaillaan kiertueensa päätöstunnelmissa Israelissa. Vierailullaan häntä kehotettiin pitämään vaatteensa yllään liikkuessaan julkisilla paikoilla.

Poptähti suostuikin pyyntöön, koska hän halusi kunnioittaa vahvasti uskonnollisen maan tapoja. Provokatiivisista ja erittäin paljastavista asuistaan tunnettu laulaja kuvattiinkin lopulta Jerusalemin kaduilla mustassa asussa, joka peitti harvinaisen paljon hänen vartalostaan. Ainoastaan kädet paljastaneen asun lisäksi hänellä oli myös musta huivi päässään.

Vierailusta kertoneen Contactmusic -julkaisun mukaan supertähti itse totesi visiitin olevan hänelle merkittävä henkinen kokemus. Peittävä asu taisi kuitenkin jäädä ainoaksi hillityksi asiaksi, sillä julkaisun mukaan Lady Gaga kertoi aikovansa ”vetää kännit” Jerusalemissa. Lady Gagan Fame Ball Tour -kiertue päättyi eilen nähtyyn keikkaan.