Lady Gaga lensi pakarat paljaana – mitä sanoo lentoyhtiö?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin äskettäin konsertoimassa käväissyt poptähti Lady Gaga tunnetaan musiikkinsa lisäksi erityisesti näyttävistä ja paljastavista esiintymisasuistaan. Laulaja ei pelkää näyttää paljasta pintaa lavalla eikä lavan ulkopuolella.

Nyt Lady Gaga on kuvattu Lontoon Heathrow’n lentokentällä asussa, jollaista ei lentomatkustajilla varmasti usein nähdä. Hänellä ei nimittäin ollut jalassaan lainkaan varsinaisia housuja, vaan ainoastaan ohuet verkkosukkahousut ja korkeat saappaat. Asun alaosa paljastikin kokonaan laulajan pakarat. Katso kuvat tästä.

Tarina ei kerro lensikö Lady Gaga tällä kertaa yksityiskoneella vai reittilennolla. Mikäli kyseessä oli jälkimmäinen vaihtoehto, lienee lentohenkilökunnalla ja muilla matskustajilla ihmettelemistä puolialastomassa poptähdessä.