BB-Henna Kalinainen: ”Seksiä joka paikassa. Rannalla, vessassa…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut BB-Henna, eli Henna Kalinainen, on paljastanut blogissaan hieman liiankin paljon yksityiselämästään. Kollegansa BB-Antin kanssa seurusteleva julkkisneito on nimittäin kertonut seksielämästään.

– Minä olen todellakin sitä mieltä että toimiva suhde myös makuuhuoneen puolella on ehdoton piristysruiske ja lähentää pareja entisestään. Niinkuin rakkaus, se auttaa jaksamaan päivittäiisissä arjen pikku vastoinkäymisissä mitkä tiukkapipoiseina voisivat saada sinut hermoromahduksen partaalle, BB-Henna kirjoittaa.

– Me teemme sitä joka paikassa ;) Rannalla, rappukäytävässä, autossa, saunassa, vessassa…. Mutta suhteessa on paljon paljon muutakin. Tämä kaikki on vain plussaa… viemme nämä tavat varmasti kiikkustuoliin asti.

Tänä iltana Henna jännittää monien muiden tuttujen Big Brother -julkkisten kanssa keitä uuteen BB-taloon illalla muuttaa.

Staran BB-uutiset saat:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi